(Janneke Sparreboom Wethoudster Lelystad 'Wat zouden we zijn zonder al die vrijwilligers' vs08.jpg)(833 x 506  159.098 bytes)


 

"Wat zouden we zijn zonder al die vrijwilligers?"


Wethouder Janneke Sparreboom:
"Vrijwilligerswerk was vanzelfsprekend in het gezin waar ik opgroeide. We woonden vanaf 1962 in de Noordoostpolder en daar werd een hele nieuwe samenleving opgebouwd. Dat doe je vooral samen, met elkaar en met de inzet van heel veel vrijwilligers".

Actief vrijwilligersgezin
"Mijn vader was heel actief, zo was hij jarenlang voorzitter van de sportvereniging, voorzitter van
Dorpsbelang, bestuurslid van de feestvereniging, bestuurslid van Vrienden van de Markehof en lid
van de vrijwillige brandweer. Mijn moeder was onder andere bestuurslid bij de Plattelandsvrouwen. Zelf ben ik al jong vrijwilligerswerk gaan doen. Zo draaide ik als tiener al mee in de kantine van een sportvereniging en was ik vrijwilliger tijdens een vakantiekamp voor chronisch zieken en ouderen. Later was ik vrijwilliger bij een speelotheek voor gehandicapte kinderen, deed ik vrijwilligerswerk bij Unicef en was ik bestuurslid bij een welzijnsorganisatie"
.

"Toen ik in Lelystad kwam wonen ben ik bij een werkgroep van het Humanistisch Verbond actief geworden en zette ik me in voor het seniorennetwerk van de VVD".

"Ook in het gezin dat ik zelf stichtte, was vrijwilligerswerk enorm belangrijk. Mijn echtgenoot
deed veel voor de sportvereniging van de kinderen. Hij was jarenlang coach, trainer, scheidsrechter en voorzitter van de hockeyclub
"
. (U stichtte het gezin zelf?)

Verrijkende tijdsbesteding
"Het waardevolle aan vrijwilligerswerk is dat je je talenten benut en je jezelf persoonlijk kunt blijven ontwikkelen. Ook het leren kennen van nieuwe mensen,
 

"Het verrijkt je leven en het geeft veel voldoening."
- Janneke Sparreboom


die je via je werk nooit zou ontmoeten, is voor mij heel waardevol. Je kunt iets voor een ander betekenen en levert zo een vrijwillige bijdrage aan de samenleving. Dat is voor anderen waardevol, maar ook voor jezelf! Zo herinner ik me een heel leuk contact met een oudere dame tijdens een vakantieweek voor chronisch zieken en ouderen, We hebben de hele week veel plezier gehad samen en we genoten allebei van het contact. Ik kan het anderen zeker aanbevelen om vrijwilligerswerk te gaan doen, het verrijkt je leven en het geeft veel voldoening".

"Het is belangrijk dat je een positieve instelling hebt, makkelijk contact maakt met andere mensen en verantwoordelijkheid wilt en kunt dragen. Ook als de mogelijkheden vanwege werk, gezin of andere
omstandigheden beperkt zijn, je kunt altijd meedoen. Wat zouden we zijn zonder al die vrijwilligers?"

Was getekend, Janneke Sparreboom-van der Spoel, Wethoudster van Lelystad (februari 2018?)

 

Deze pagina werd ons aangereikt door een Lelystedeling. Wij denken dat hier sprake is van persoonsverheerlijking, en verheerlijking van een hele familie. Met wat voor een fantastische familie hebben wij hier wel niet te maken, wat een voorbeeldige mensen.

Maar wij geloven het allemaal niet zo. Mevrouw Sparreboom vertelt hier niet hoe haar man op zijn "grote scholengemeenschap" (haar woorden in 'de Stentor' 15 augustus 2008 om 03:30 uur) omging met kinderen, met leerlingen, met ouders, en met medewerkers. Wij vonden dat er sprake was van Grensoverschrijdend gedrag door haar man en de Zijnen (diegenen die rondheen hem waren, die met hem waren). Zo ga je niet om met leerlingen, ouders, en medewerkers. Een jongen met 'kwaliteiten' in het autistisch spectrum, die graag naar school komt, graag leert, graag aan zijn examens gaat beginnen, ga je niet schorsen voor één jaar en negen maanden.

Een leerling die graag wil meedoen, buitensluiten, en uitsluiten. Dat is je reinste discriminatie mevrouw Sparreboom. Dat is iemand uit de samenleving drukken. In uw bovenstaande stukje mevrouw Sparreboom gebruikt u twee keer het woord "samenleving" en twee keer het woord "samen".

En als deze jongen na één jaar en negen maanden door rechterlijke tussenkomst weer terug naar zijn school mag, ga je zijn goede werk niet fout rekenen, met daarbij nog opmerkingen dat als hij niet harder gaat werken, hij van het examen zal worden teruggetrokken, hij van het examen zal worden uitgesloten. We hebben hier te maken met een regelrechte bedreiging. Dan deug je niet als leerkracht, dan deug je niet als school, dan deug je niet als die grote schooldirecteur-bestuurder. En als dan ook nog eens niet het gesprek met ons wordt aangegaan, maar er direct dure advocaten tegen ons worden ingezet, dan begint het "misdadig" (om uw man's eigen woorden te gebruiken mevrouw Janneke Sparreboom) te worden. Dan is er nog maar één oplossing, de tent sluiten en ophoepelen, opdonderen.

"Sarreboom"
Ziet u de e-mail van uw man van donderdag 19 juli 2018 om 11:48 uur die even later door de diensten ijverig doorgestuurd wordt naar de Officier van Justitie M. (Marieke?) Jansen, de e-mail die van uw gezamenlijk e-mailadres is verstuurd en die hij ondertekend met het wel heel freudiaanse Marius "Sarreboom". Uw man schrijft hier in over mij, Reigeriensis
sch Kloosterman: "Wat hij heeft gedaan is werkelijk misdadig". Hebben wij hier misschien te maken met een projectie door uw man op mij?

"Sarreboom"
staat staat wel onder een e-mail die van uw gezamenlijk e-mailadres verstuurd is. Wij weten niet of het begrip "sarren" u bekend is mevrouw Sparreboom. "Sarren" betekent treiteren, tarten, tergen, pesten..


De moeder van de jongen ga je niet dreigen met dat je een melding gaat maken bij het Meldpunt Kindermishandeling (Bureau Jeugdzorg), om even later de Aangifte van Kindermishandeling tegen deze moeder ook daadwerkelijk te effectueren (te doen). Er was hier sprake van een schandelijke activiteit, een gore streek werd deze moeder geleverd, een smerige streek, een vuile streek, een gemene streek, een valse streek, mevrouw Janneke Sparreboom. En zo ga je niet om met medewerkers, zoals uw Heer Sparreboom dat deed. En ondertussen de mooie nette meneer uithangen.

En weet u mevrouw Janneke Sparreboom, als ik aanwezig ben bij het gesprek van twee uur bij Bureau Jeugdzorg, het Meldpunt Kindermishandeling, waar de moeder mag verschijnen vanwege de smerige Aangifte door uw Heer Marius, dan word ik door de medewerkster van Bureau Jeugdzorg uitgemaakt voor "vrijwilliger". Ik zou daar "vrijwillig" bij dat gesprek aanwezig zijn. Mevrouw Janneke Sparreboom het was mijn plicht als eerzaam burger om bij dat gesprek aanwezig te zijn, de moeder had mij speciaal gevraagd te komen voor dat gesprek. Er was helemaal niets vrijwilligs aan, aan mijn komst naar dat gesprek. Door mijn Christelijke opvoeding en de mij aangereikte moraliteit, mijn besef van normen en waarden, zag ik mij "gedwongen" bij dat gesprek aanwezig te zijn. Het was een schandalige vertoning daar in Bureau Jeugdzorg Lelystad.

En voor mevrouw Sparreboom zo ga je niet met burgers om! U was toch ook 1e locoburgemeesteres, 1e locoburgermoeder (-Mutti) van Lelystad.
 

Verbloemstuk
Bovenstaande tekst  heeft iets weg van niet een bloemstuk, maar van een 'verbloemstuk'. Er moet hier iets verborgen worden. Verborgen komt van verbergen, er moet iets veilig gesteld worden. Er moet iets geborgd worden. Verbloemen is camoufleren, verdoezelen, onder schone schijn verbergen, hier bewierookt mevrouw Sparreboom zichzelf, en de hele clan om haar heen.


Onderdeel van de Pleitnota
Bovenstaande tekst "Wat zouden wij zijn zonder al die vrijwilligers" geschreven door mevrouw Janneke Sparreboom-van der Spoel is een van de onderliggende stukken en maakt nu onderdeel uit van de Pleitnota van Meester Reigeriensis
sch Kloosterman in Hoger Beroep in de Strafzaak tegen hem aangespannen op instigatie van de 'Sparrebomen' (Marius Sparreboom en zijn echtgenote Janneke Sparreboom-van der Spoel in haar hoedanigheid als wethoudster van de Gemeente Lelystad), voor het Gerechtshof te Leeuwarden 13 december 2022. Met dank aan de Gemeente Lelystad.


De 'Sparrebomen',
Heer Marius en zijn echtgenote Janneke Sparreboom-van der Spoel hebben ervoor gekozen beide Aangifte tegen mij, Reiger
sch Kloosterman, te doen. Beiden hebben uitdrukkelijk verzocht bij de Officieren van Justitie om tot mijn vervolging over te gaan.


Openbare Terechtzittingen
De Strafrechtzitting 13 december 2022 was de derde rechtszitting in dit Hoger Beroep gevolgd door de 4e Zitting 27 december 2022 waarin de 'Uitspraak' werd gedaan, het 'Arrest' in deze "grote" (naar voorzitter raadsheer mr. W. Foppen tijdens de 1e zitting in dit Hoger Beroep 25 november 2021) Strafzaak tegen Reigeriensis
sch Kloosterman werd uitgesproken door een meervoudige kamer (drie rechters). Rechtszittingen in Nederland zijn openbare aangelegenheden waar een ieder welkom is om deze bij te wonen. Opvallend is dat 'de Sparrebomen', Heer Marius en zijn echtgenote Janneke Sparreboom-van der Spoel, zich bij geen van deze 4 Strafrechtzittingen meer hebben laten zien. Voelden zij misschien reeds de 'Natterigheid'. Onze site heet niet voor niets www.deregentegenhouden.nl. In mijn 10e brief 23 april 2006 aan Heer Marius Sparreboom die ik hem schreef, stelde ik hem reeds de vraag of hij van plan was de regen te gaan tegenhouden:

"Een collega vroeg nu waarom deze zaken niet gewoon op school aan de orde zijn gekomen, waarom deze zaken niet in het team zijn besproken. Dit alles begint bij Uw terreurbewind. Iedereen wil zijn dingen op tafel kunnen leggen, zonder dat dit overschreeuwd wordt door anderen, incluis U. Mensen gaan op zoek naar andere wegen om toch gehoord te worden. De regendruppel komt uiteindelijk toch weer in de oceaan terecht. En het is dezelfde regendruppel die de steen uitholt. Of gaat U de regen tegenhouden?"



"Kent u de functie van mevrouw Sparreboom wel",
brulde Rindert Monsma, rechercheur (brigadier) en Coördinator van de Recherche te Lelystad, mij bijkans toe, in bijzijn van zijn secondant mederechercheur Kornelis G.K.C. Suk tijdens mijn verhoor donderdag 20 november 2014 om 14:00 uur op het Politiebureau van Lelystad aan De Doelen 10 1 te Lelystad. Ik voelde mij als een van Extinction Rebellion, maar die bestonden toen nog niet. In May 2018,  Extinction Rebellion was founded in the UK when around a hundred academics (academici) signed a call to action.

 

v  Misstanden Onderwijs tot en met de Rechterlijke Macht Inhoudsopgave

 

 

 

.

 

 

 

.